MENÜ

Galatasaray transfer | Resmi teklif yapıldı, bir hafta içinde transfer bitecek!

Son dakika transfer haberi... Son dönemde sergilediği futbolla çokça eleştirilen Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Gedson Fernandes transferi için girişimlerini sürdüren Sarı-kırmızılılar, son bombayı patlattı. Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Gomis'i transfer etmek için görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın transfer gündemini Tivibu Spor'da yorumladı.

Son dakika transfer haberi... Son dönemde sergilediği futbolla çokça eleştirilen Galatasaray'da gözler transfere çevrildi. Gedson Fernandes transferi için girişimlerini sürdüren Sarı-kırmızılılar, son bombayı patlattı. Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Gomis'i transfer etmek için görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın transfer gündemini Tivibu Spor'da yorumladı.

Galatasaray'ın en az dört transfer yapacağını söyleyen Yakup Çınar, "Özellikle bir yerli kaleciyi kadrosuna katmak istiyorlar. Giresunspor'a Okan Kocuk için resmi teklif yapıldı. Bir yandan da Sinan Bolat ile görüşüyorlar. Bir hafta içinde kaleci transferini gerçekleştirmek istiyorlar" dedi.

YORUM YAZ