MENÜ

Galatasaray, Rus Shirokov için devrede

FIFA menajeri Arkinov, Cim-Bom'un, Zenitli oyuncu ile ilgilendiğini açıkladı.

Galatasaray, Rus Shirokov için devrede

Moskova'da yaşayan FIFA Menajeri Malik Arkinov, Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamalarda Galatasaray'ın, Rus Milli Takım'ı ve Zenit St. Petersburg'un kaptanı Roman Shirokov'la ilgilendiğini söyledi.

Arkinov, Shirokov'un 2012-13 sezonunda Rusya'nın en iyi futbolcusu seçildiğini belirtti, "Bu sezon 24 resmi maçta 11 gol attı. 10 gol pası verdi. Kontratı Haziran'a bitiyor; ama Shirokov'la ilgili olarak biz 31 Aralık'tan itibaren görüşmeye başlayacağız. Zenit, sözleşme uzatmak istiyor. Başka Rus takımları da devrede. Orta sahada hem defansif hem de ofansif oynuyor. Guus Hiddink, Rus Milli Takımı'nda onu stoperde oynatmıştı. Fakat orijinal mevkii oyun kurucu" diye konuştu.

Bu arada Roberto Manci'nin, Rus Milli Takımı teknik direktörü, yurttaşı Capello'dan, Shirokov'la ilgili olumlu referans aldığı, İtalyan hocanın, "Onu Galatasaray'a alırsanız, çok faydalı bir transfer yapmış olursunuz. Shirokov'un Rus Ligi'nin dışında oynamasını, Rus Milli Takımı için de faydalı görüyorum" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

ROMAN SHIROKOV'UN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ