MENÜ

Galatasaray | Flaş açıklama: Arda'ya yapılan büyük bir yanlıştır!

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, evinde Adana Demirspor’u ağırladı. Karşılaşmayı 3-2'lik skorla Galatasaray kazandı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Galatasaray - Adana Demirspor maçı ardından değerlendirmelerde ve Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, evinde Adana Demirspor’u ağırladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı 3-2'lik skorla Galatasaray kazandı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Galatasaray - Adana Demirspor maçı ardından değerlendirmelerde ve Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: ‘’Ayhan hocanın açıklamasını dinledim. Ayhan hoca ‘’Arda’yla konuştum büyük ihtimal futbolcu bırakacak’’ dedi. Eğer futbolu kesin bırakmaya karar verdiyse Arda bugün sahada görev almalıydı. Yine ucu açık bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Eğer futbolu bırakır ve bugün Arda oynamadıysa Arda’ya yapılan büyük bir yanlış derim. Son dönemdeki performansını eleştiririz, eski Arda diyebiliriz sahanın içinde, Türkiye’ye geldi şartlara ayak uyduramadı ve beklenilen performansı gösteremedi diyebiliriz ama Arda Galatasaray tarihinin en önemli futbolcularından biridir. Bugün sahanın içinde olup bir vedayı hak ederdi.’’ dedi.

YORUM YAZ