MENÜ

Galatasaray | Fatih Terim'den sürpriz 11 tercihi!

Galatasaray, Süper Lig’in 36. haftasında Trabzonspor’u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Göztepe’yi 3-1 mağlup eden ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek isteyen sarı kırmızılı ekip, Trabzonspor’u da mağlup ederek yeni bir seri oluşturmak istiyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Galatasaray’ın gündemini ve muhtemel 11’i Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı. Metin Karabaş, Fatih Terim'in sürpriz bir ismi ilk 11'de oynatabileceğine dikkat çekti. İşte Fatih Terim'in sürpriz tercihi...

Galatasaray - Trabzonspor maçı için geri sayım başladı. Bu akşam saat 19.00’da Türk Telekom Stadı’nda oynanacak mücadele her iki takım için de büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılı ekibin Trabzonspor maçı öncesi gündemini Fanatik TV’ye aktardı.

Sahadaki 11'in Göztepe maçından çok farklı olmayacağını belirten Metin Karabaş, 'Bu akşam Halil Dervişoğlu yerine Ryan Babel'in oynamasını bekliyoruz.'' ifadesini kullandı.

Maça dair Metin Karabaş, ‘’Galatasaray, Göztepe maçındaki gibi istekli, orta sahası kuvvetli ve direkt ileri oynamaya çalışan yaratıcı oyuncuların maça daha fazla dahil olmayı istemesi ile beraber daha rahat bir maç çıkarabilir. Bundan 1-2 hafta önceki Galatasaray’ı tekrar sahada göreceksek bu maç için çok olumlu şeyler söyleyemeyiz.’’ dedi.

GÜNCEL PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ