MENÜ

Galatasaray'da zirve yemini

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, dün oyuncularla bir araya gelerek toplantı yaptı. Sarı-Kırmızılı futbolcular, kendilerine destek olan Ergün’e, “İlk yarıyı lider bitireceğiz” diye söz verdi.

Galatasaray'da zirve yemini

Cim Bom’da kenetlenme zamanı... Sarı-Kırmızılı kulüpte, futbol direktörü Cenk Ergün ve oyuncuların dün bir araya geldiği öğrenildi. Futbolcularla bire bir görüşme yapan Ergün, onlara hem destek verdi hem de bundan sonra neler yapmaları gerektiği konusunda telkinlerde bulundu.

Yönetimin takıma olan güvenini oyunculara aktaran Cenk Ergün’e, futbolcular da aynı şekilde karşılık verdi. Sarı-Kırmızılılar, “Bu düşüşü hep beraber yaşadık. Ama takımı tekrar yükseltecek olan biziz. Bu yarıyı da lider bitireceğiz” diyerek başarı sözünü iletti.

Başkan bizzat gidecek

Cenk Ergün’ün bu görüşme sonrası takımdaki moral ve motivasyon hakkında yönetime rapor sunduğu da gelen haberler arasında. Başkan Dursun Özbek’in de, “Tudor’la devam” kararı sonrası bir kez daha Florya’yı ziyaret ederek, oyunculara bizzat destek vereceği öğrenildi.

Metin Karabaş


Asamoah yeniden gündemde

Haberin Devamı
YORUM YAZ