MENÜ

Gakgoşlar ateşten çıktı: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Elazığspor, Gaziantepspor'u evinde 2-1 mağlup etti. Elazığspor'un gollerini Batuhan ve Deniz Yılmaz atarken, Gaziantepspor'un tek golü Cenk Tosun'dan geldi. Elazığspor bu galibiyetle ateş hattından çıktı.

Gakgoşlar ateşten çıktı: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta kapanış maçında Elazığspor, Atatürk Stadı'nda Gaziantepspor'u konuk etti. Maçın ilk yarısında, dakikalar 34'ü gösterdiğinde Gaziantepspor savunmasının arkasına gönderilen uzun topa yükselen Batuhan Karadeniz kafayla topu ceza sahası içindeki Deniz Yılmaz'a indirdi. Topu göğsüyle kontrol eden Deniz Yılmaz kendisine şut açısı oluşturmaya çalışırken Batuhan Karadeniz topa Deniz'den önce vurdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Gaziantepspor, gol için Elazığspor kalesine yüklendi. Ancak gol için savunmasında boşluklar verdi. Elazığspor, bu boşluğu iyi değerlendirdi ve Deniz Yılmaz'la durumu 2-0'a getirdi. Hızlı gelişen Elazığspor atağında Batuhan Karadeniz savunmanın arkasına şık bir pas gönderdi. Mehmet Nas sağ çaprazdan süratle ceza sahasına girdi, açısını kaybedince geriden desteğe gelen Deniz Yılmaz'ın önüne bıraktı. Deniz Yılmaz ceza sahası çizgisi üzerinde topu kontrol edip sağ ayağıyla şutunu çekti ve durumu 2-0'a getirdi. Gaziantepspor, 90+1'de kazandığı penaltıyı Cenk Tosun'la gole çevirdi: 2-1. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Elazığspor, kendi sahasında Gaziantepspor'u 2-1 yenerek düşme hattından çıktı.

ELAZIĞSPOR 2-1 GAZİANTEPSPOR (14.04.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

ELAZIĞSPOR İSTATİSTİKLERİ

GAZİANTEPSPOR İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ