MENÜ

Cristiano Ronaldo'dan olay sözler: Uzun vadeli düşünemiyorum

Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı Cristiano Ronaldo, Lihtenştayn maçı öncesinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Manchester United'la yollarını ayırmasının ardından Al Nassr'a imza atan 38 yaşındaki süperstar, geleceği hakkında konuşurken milli takım içindeki durumlarla ilgili de önemli ifadeler kullandı.

Cristiano Ronaldo'dan olay sözler: Uzun vadeli düşünemiyorum

Bu sezon futboluyla beraber saha dışında yaşadığı olaylarla da gündeme gelen Cristiano Ronaldo uzun süre futbol dünyasını meşgul etmişti. 2022 Nisan'da yeni doğan ikiz bebeklerinden birini kaybeden Ronaldo sevgilisi Georgina Rodriguez ile zor zamanlardan geçmişti. Sezon başında da Manchester United'dan ayrılmak istemiş ancak daha sonra takımda kalmıştı. Manchester United menajeri Erik ten Hag ile de sorun yaşayan Ronaldo, formsuz zamanlar geçirip yedek kalmıştı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

'ONA SAYGI DUYMUYORUM'

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra Erik ten Hag konusunda yaptığı açıklamada Ronaldo; "Ona saygı duymuyorum. Çünkü o da bana saygı göstermiyor. Eğer bana saygınız yoksa ben de size asla saygı duymam. Bunu yapan sadece teknik direktör değil, kulüp içinde 2-3 adam daha var" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldodan olay sözler: Uzun vadeli düşünemiyorum

SAHAYI AĞLAYARAK TERK ETTİ

Dünya Kupası'nın oynandığı sırada Manchester United tarafından sözleşmesi tek taraflı feshedilen Portekizlı yıldız takımsız kalmıştı. Portekiz'in çeyrek finalde Fas'a sürpriz şekilde elenmesinin ardından Ronaldo sahayı ağlayarak terk etmişti.

Cristiano Ronaldodan olay sözler: Uzun vadeli düşünemiyorum

ASTRONOMİK MAAŞLA İMZA ATTI

Turnuvadan elenmesinin ardından nereye transfer olacağı merakla beklenen yıldız forvet şok bir karar vererek astronomik bir maaşla Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu.

Haberin Devamı

'YENİ MACERA İÇİN BURADAYIM'

İmza töreninde konuşan Ronaldo; "Bu kararı aldığım için çok gurur duyuyorum. Avrupa'daki hayallerimi gerçekleştirdim. Her şeyi kazandım. En büyük kulüplerde oynadım. Şimdi yeni bir mücadele için buradayım. Ailem de aldığım karardan dolayı mutlu." açıklamalarında bulunmuştu.

Cristiano Ronaldodan olay sözler: Uzun vadeli düşünemiyorum

AL NASSR'DA YÜKSEK PERFORMANS

Bu sezon 26 maça çıkan 38 yaşındaki Cristiano Ronaldo 12 gol atıp 4 asist yaptı. Özellikle Al-Wehda maçında 4 gol atan Portekizli taraftarlarını mest etmişti.

Cristiano Ronaldodan olay sözler: Uzun vadeli düşünemiyorum

ROBERTO MARTINEZ: YAŞIYLA İLGİLENMİYORUM

Ronaldo, Dünya Kupası sırasında Portekiz'in eski teknik direktörü Fernando Santos tarafından yedek bırakılmıştı. Göreve yeni gelen Roberto Martinez Ronaldo için "Bağlılığı çok fazla olan bir oyuncu. Bize tecrübe katabilir. Ayrıca takım için de çok önemli bir figür. Ben Ronaldo'nun yaşıyla ilgilenmiyorum." dedi.

ANA HEDEF SÜPER LİG'DEN!

"RAMOS OLAĞANÜSTÜ SEZON GEÇİRDİ"

"Gonçalo Ramos olağanüstü bir sezon geçirdi. Milli takımda rekabet olması her zaman iyidir, yoksa seviye yükselmez. 18 yaşımdan bu yana Pauleta, Nuno Gomes, Hugo Almeida ile rekabete girdim. Bu benim ve hepimiz için katma değer. Her zaman yaptığım şeyi yapmaya çalışacağım ve hazırlıklı olacağım. Bir veya iki forvetle oynayın, hoca ne isterse her zaman hazır olmalıyız." dedi.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldodan olay sözler: Uzun vadeli düşünemiyorum

"YAŞADIĞIM OLAYLAR NEDENİYLE UZUN VADELİ DÜŞÜNEMİYORUM"

"Adım adım, bugünlerde uzun vadeli planlar yapmıyorum. Hayatımda yaşadığım bazı durumlardan dolayı uzun vadeli düşünemiyorum, hep kısa vadeli." dedi.

Cristiano Ronaldo Portekiz Antrenmanında Pepe'ye Şaka Yaptı

YORUM YAZ