MENÜ

Bakan Kasapoğlu açıkladı: 'Tüm ulusal spor organizasyonları durduruldu'

Ülkemizde yaşanan 7.7'lük deprem ve açtığı yaralar nedeniyle tüm spor organizasyonları ertelendi. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu yaptığı açıklamayla tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğunu duyurdu.

Bakan Kasapoğlu açıkladı: 'Tüm ulusal spor organizasyonları durduruldu'

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, saat 04.17'de Kahramanmaraş merkezli Richter ölçeğine göre 7.7 büyüklüğünde depremle sallandı. AFAD'dan alınan bilgiye göre yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yurdun büyük bölümünden hissedildi. Yaşanan gelişmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

Haberin Devamı

'TÜM ULUSAL SPOR ORGANİZASYONLARI DURDURULMUŞTUR'

Bakan Kasapoğlu, "Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. İlgili tüm birimlerimiz AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

İŞTE ERTELENEN MAÇLAR

Bugünkü Süper Lig maçları, TFF 1'inci Lig maçı ve 8 Şubat Çarşamba günü oynanacak TFF 2'inci Lig maçlarının ileri bir tarihe ertelendi. 

SÜPER LİG'deki 
17.00 Ümraniyespor - Adana Demirspor 
20.00 Giresunspor - Kayserispor
20.00 Fenerbahçe - Konyaspor karşılaşmaları

ve 1. LİG'deki 20.00 Eyüpspor - Bodrumspor mücadelesi ileri bir tarihte oynanacak. Hafta içindeki TFF 2'inci Lig maçlarının da ileri bir tarihe erteleneceği öğrenildi.

Haberin Devamı

ÜMRANİYESPOR'DAN AÇIKLAMA

Ümraniyespor sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bugün saat 17.00'da evimizde karşılaşacağımız Adana Demirspor müsabakası Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan afet nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm ulusal spor organizasyonları durduruldu

 

VOLEYBOLDA DA ERTELEME

Voleybol Federasyonu da kendi internet sitesinde yaptığı açıklama ile maçların ertelendiğini duyurdu.

Federasyonun resmi internet sitesinde şu ifadelere yer verildi:

Kahramanmaraş, Hatay, Kilis, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa ile birçok ilimizi etkileyen deprem nedeniyle tüm lig ve altyapı voleybol müsabakaları ikinci bir duyuruya kadar ertelenmiştir.

Ertelenen müsabakaların yeni tarihleri önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.

Önemle duyurulur.

HENTBOL MAÇLARI ERTELENDİ

Hentbol Federasyonu da yayınladığı bir yazı ile maçların ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Federasyondan yayınlanan yazıda şu ifadelere yer verildi:

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrasında spor faaliyetleri ikinci bir duyuruya kadar durdurulmuştur. Hentbol liglerinde bu hafta içi yapılacak karşılaşmalar da bu kapsamda ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Haberin Devamı

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı dileriz.

HALTERDE DE TÜM FAALİYETLER ERTELENDİ

Halter Federasyonu'ndan bir açıklama geldi ve spor faaliyetlerinin durdurulduğu açıklandı.

Federasyonun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türkiye'nin 4 bölgesiyle birçok il ve ilçesini etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Ülkemizde yapılacak Ulusal veya Uluslararası tüm spor faaliyetleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından durdurulmuştur." ifadelerine yer verildi.

 

YORUM YAZ