MENÜ

Formayı zorla giyecek

Teknik direktör Carvalhal'ın riske etmek istemediği Hugo Almeida, sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen dün takımla çalıştı, sergilediği performansla göz kamaştırdı.

Formayı zorla giyecek

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida teknik direktör Carlos Carvalhal’ı zorluyor! Maccabi Tel Aviv mücadelesinde sakatlanan ve uzun süredir formasından ayrı kalan yıldız oyuncu, bir an önce sahalara dönmenin planlarını yapıyor. Öğrencisini riske etmek istemeyen Carvalhal da, Almeida’yı Kayserispor mücadelesinde kullanmayı düşünmüyor. Ancak Almeida antrenmanlardaki hırsı ve performansıyla hocasının planlarını değiştirecek gibi görünüyor...

Haberin Devamı

Yarın yedek bekleyecek

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde dün gerçekleştirilen antrenmanda Hugo Almeida takımla birlikte çalıştı. Isınma koşularında, 5’e 2 pas çalışmasında bulunan Portekizli, şut çalışmasında ise döktürdü. Attığı gollerle dikkat çeken 1.94’lük dev golcü taktik ağırlıklı çift kale maçta da göz kamaştırdı. Carvalhal da, daha önce Dinamo Kiev maçında oynatmayı düşünmediği Almeida’yı zorlu karşılaşmaya hazırlamaya başladı. Yarın İnönü Stadı’nda oynanacak Kayserispor müsabakasında da Hugo Almeida yedek bekleyecek ve ikinci yarı maç eksiğini gidermek adına sahada olacak.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ