MENÜ

FLAŞ! Yolcularda son durum

Galatasaray'da takımdan gönderilecek isimlerde son durum...

FLAŞ! Yolcularda son durum

Yekta yine aynı!

Hazırlık döneminin hayal kırıklığı yaratan isimlerinden biri olan Yekta Kurtuluş, her transfer döneminde olduğu gibi diğer Süper Lig ekiplerinin kıskacında. Yönetim, bu oyuncu için gelen taleplere, “Yekta’yla görüşün” yanıtını verirken Yekta’nın ise teklifleri tek tek reddettiği bildirildi. Eski takımı Kasımpaşa’nın ısrarcı olduğu oyuncunun ayrılması şimdilik zor.

Dzemaili’yi soran yok
Kamptaki iyi performansına rağmen Hamzaoğlu’nun planları arasına bir türlü girmeyi başaramayan Dzemaili hâlâ satış listesinde. Ancak İsveçli orta saha oyuncusuna ne Avrupa’dan ne de Süper Lig’den bir alıcı çıkmadı. Yönetim bu oyuncutyu kiralama fikrine de sıcak.

Furkan Özçal, Antep’e gidiyor

Karabükspor’un yeniden kiralamak istediği Furkan da kiralık gönderilecekler listesinde. Genç orta saha oyuncusu için Süper Lig kulüpleri öncelikli tercih. Taliplisi ise Mutlu Topçu yönetimindeki Gaziantepspor. Transfer önümüzdeki günlerde gerçekleşebilir. Furkan da bu teklife sıcak bakıyor.

Umut, PTT’ye doğru

Hamzaoğlu’nun istemediği oyunculardan biri olan Umut Gündoğan’ın adı Süper Lig kulüpleriyle anılıyordu. Yönetim şimdiye kadar ciddi bir teklif bekledi ama gelişme olmadı. Bundan sonra PTT 1. Lig’den gelecek teklifler değerlendirilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ