MENÜ

Fikret Orman-Şenol Güneş gerginliği hakkında: İstifasını masamda isterdim!

Şenol Güneş'in, Beşiktaş başkanı Fikret Orman hakkında yaptığı açıklamaları eleştiren Fatih Altaylı, "Ben olsam o sabah istifasını masama koymasını isterdim" dedi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmayla ilgili konuşan Şenol Güneş, "Ben de bunun aksini söylemiyorum. Söylediklerimin onun üzerinden muhakeme edilmesi doğru değil. Başkanımız her gün burada. Burada kavga çıkmaz, benimle hiç olmaz. Fikrim varsa söylerim. Bunu söylemek başkana saygısızlık değil, onun da söyledikleri bana sevgisizlik değil. Hiç de rahatsız olmam. O başkan, ben hocayım. O benim görevime son verebilir, ben oyuncuyu oynatmayabilirim. Yarın kalırım, giderim böyle hesap yapmam. Ölümüne işimi yaparım. İşime saygısızlık yapanı da affetmem" dedi.

Haberin Devamı

Şenol Güneş'in yaptığı bu açıklamaları yorumlayan Fatih Altaylı, "Beşiktaş kulübünde bir hoca başkanın 'O benim küçüğüm' diyemez. Burası Beşiktaş camiası. Ben Fikret Orman'ın yerinde olsam, başka birisine Şenol Güneş'i aratırdım ve istifasını sabah masama koymasını isterdim" dedi!

YORUM YAZ