MENÜ

Fikret Orman: Hedef 100 milyon

Siyah-beyazlı kulübün patronu, “Bu mutluluk hepimizin. Daha önce kulüp olarak ‘Gururlan’ demiştik. İşte şimdi böylesine gurur dolu günler yaşıyoruz. Bizim işimiz dünyada Beşiktaş’a itibar kazandırmak. Son 16 turunda açık futbol oynayan bir rakip çıksın, iki tane final gibi maç oynayalım” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman: Hedef 100 milyon

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi’nde elde edilen tarihi başarılar nedeniyle büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını söyledi. Leipzig galibiyetinin ardından konuşan Orman, “Bu gurur hepimizin. Daha önce kulüp olarak ‘Gururlan’ demiştik. İşte şimdi böylesine gurur dolu günler yaşıyoruz” dedi.

Devler Ligi’nde tüm Türkiye’ye gurur yaşattıklarının altını çizen Fikret Orman, “Evet önemli işlere imza attık ama bir maç olur, bugün bizi övenler tüm bu coşkulu tabloyu unutur. O yüzden önümüze bakıyoruz ve Kayserispor maçını düşünüyoruz. Bizim işimiz dünyada Beşiktaş’a itibar kazandırmak. Dünya genelinde 100 milyon taraftarı hedefliyoruz. İşte bu hedeflere, böylesine uluslararası başarılarla ulaşacağız. Çin’den ABD’ye kadar konuşulan bir takım olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı global hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalıştıklarına vurgu yaptı.

‘Dünya izlesin’
Orman, “Bana diyorlar ki ‘Kurada hangi takım çıksın.’ Ben de diyorum ki büyük bir takım çıksın. Son 16’da Beşiktaş’a karşı kapanan değil, açık oynayan bir takım çıksın istiyorum. İki tane final gibi maç oynayalım. Dünya medyasının yakından takip edeceği maçlar olmasını isterim. Büyük rakipler ve açık futbol oynayanlara karşı daha iyi oynuyoruz. Sadece Türkiye’de değil dünyada konuşulan bir Beşiktaş olsun istiyoruz. Böylesine büyük hedefler için çok çalışmak gerek. Bu nedenle rehavete girmiyoruz. Hepimiz biliyoruz ki önümüzde uzun bir yol var ve daha çok çalışmamız lazım” diye konuştu.

‘Ne mutlu bize’
Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda son 16’ya kalmanın büyük bir başarı olduğunu belirten Başkan Fikret Orman yere sağlam bastıklarını ifade etti. Orman, “Şampiyonlar Ligi’nde bizi çok daha zor maçlar bekliyor. Tabi ki şu ana kadar yaptıklarımızla ne kadar övünsek azdır. Ama elimizde fırsat varken, bu başarıyı daha da ileriye taşımalıyız. Çıtayı ne kadar yukarıda tutarsak Türk futbolu için o kadar iyidir. Bu tür başarılar rekabeti arttırır. Ülkemize bu anlamda katkılar sağladıysak ne mutlu bize” dedi.

‘Yedek değiller’
Başkan Fikret Orman, Beşiktaş’ın Almanya’da Leipzig’i yedekleriyle yendiği yorumlarına katılmadığını söyledi. Maçta müthiş kurtarışlar yapan Tolga’nın yanı sıra Mitrovic ve Orkan’ın performanslarından övgüyle söz eden Orman, “Benim için sahada yedek bir takım yoktu. Kim oynarsa oynasın sahada Beşiktaş vardı ve hepsi Beşiktaş’a yakışır şekilde oynadı. Tolga olağanüstü performans sergiledi. Mitrovic de çok iyiydi. Orkan’ın neden transfer edildiğini de sanırım herkes daha iyi anlamıştır” yorumunu yaptı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ