MENÜ

Fernando Muslera: Derbide ben de hata yaptım

2011 yılından bu yana Galatasaray kalesini koruyan Fernando Muslera, Engelsiz Aslanlar için düzenlenen “Engelleri Aşıyoruz” gecesinde Galatasaray Televizyonu’ndan Deniz Gülen’in sorularını yanıtladı. Futbolda iniş çıkışlar olduğunu belirten Muslera, “Maalesef benim de hata yaptığım bir maç oldu. Ancak belki bir sonraki büyük mücadelede maçı kurtaran kişi ben olacağım” dedi.

Fernando Muslera: Derbide ben de hata yaptım

Takımdaki son gidişatı değerlendiren Fernando Muslera, “Derbiler taraftar, camia ve oyuncular için çok önemli ama istemediğimiz sonuçlar olabiliyor. Futbolda inişler ve çıkışlar olabiliyor. Maalesef benim de hata yaptığım bir maç oldu. Ancak belki bir sonraki büyük mücadelede maçı kurtaran kişi ben olacağım. Bunu daha önceki maçlarda da yaşadık. Bu tip dönemler olabilir. Şu dönem için büyük maçlar istediğimiz gibi geçmedi ama takım olarak moralimiz iyi ve bundan sonra daha da iyi olacağına eminim” diye konuştu.

‘Babalığı tavsiye ederim’

Geçtiğimiz ay babalık heyecanı yaşayan Nando, bunun inanılmaz bir duygu olduğunu ifade ederek, “Bir şeye canınız sıkılabilir ya da yorgun eve gelebilirsiniz. Ama çocuk bütün derdi ve kederi unutturuyor. Herkese tavsiye ediyorum baba olmayı” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ