MENÜ

Fernandes Moskova'yla anlaştı

Beşiktaş'ta kontratını yenilemeyen olay adam Manuel Fernandes, Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile el sıkıştı. Portekizli, sezon sonunda Kartal'dan bedelsiz ayrılacak.

Fernandes Moskova'yla anlaştı

Kartal’da sezon sonu bitecek olan sözleşmesini bir türlü yenilemeyen Manuel Fernandes’le ilgili dün akşam saatlerinde şok bir gelişme yaşandı. Portekizli futbolcunun, geçen seneden bu yana kendisini transfer etmek istediği bilinen Rusya Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova’yla sezon sonu için el sıkıştığı öğrenildi. Haziran ayında sözleşmesi bittikten sonra Rus ekibine katılacak olan yıldız futbolcu bedelsiz olarak Beşiktaş’tan ayrılmış olacak. Transferle ilgili detayların da birkaç gün içinde netlik kazanacağı transferde Fernandes’in anlaşma şartlarının da bu süre içerisinde ortaya çıkacağı belirlendi.

10 milyon Euro’ya satmamışlardı!

Öte yandan Beşiktaş, bu transferde büyük zarar edecek. Öyle ki Siyah-Beyazlılar geçen sezon Lokomotiv Moskova’nın Fernandes için 10 milyon Euro’luk teklifini geri çevirmiş ve futbolcusunu satmayacağını belirtmişti. Ancak aradan geçen 1 yılda Portekizli’nin saha içindeki verimsizliği ve saha dışındaki disiplinsizliği de Kartal’ın başını çok ağrıttı. Bununla birlikte oyuncunun kontrat yenilemeyerek istediği kulübe imza atma hakkı kazanması da Siyah-Beyazlılar’ı önemli bir bonservis bedeli almaktan mahrum bırakmış oldu.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı


LOKOMOTIV MOSKOVA SEZON İSTATİSTİKLERİ

MANUEL FERNANDES SEZON İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ