MENÜ

Fernandes'in yerine Diego

Beşiktaş, Fernandes'in yerine, Wolfsburg'la sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan ve A.Madrid'de kiralık oynayan Diego Ribas'ı alacak.

Fernandes'in yerine Diego

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yeniden anlaşmayı düşünmediği Manuel Fernandes'in alternatifini İspanya'da buldu. Aaron Hunt'la prensip anlaşmasına varan, Van der Vaart'ı pahalı bulan Beşiktaş'ın; 10 numara için asıl hedefinin ise adı uzun süre F.Bahçe ile anılan Diego Ribas olduğu ortaya çıktı.

Teknik direktör Slaven Bilic ise futbol direktörü Önder Özen'in; hem sağ hem de sol kanatta da oynayabilen Diego için ortak karar aldıkları ve menajeri ile temas kurulduğu öğrenildi. Wolfsburg ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki Diego Ribas için 4 yıllık süreçte 10 milyon euro'luk bir bütçe hazırlayan siyah-beyazlı yöneticilerin, yapılacak görüşmenin ardından Brezilyalı yıldıza imza attırmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2002 yılından bu yana sırasıyla Santos, Porto, Werder Bremen, Juventus, Wolfsburg ve A. Madrid'de forma giyen sambacı; 345 resmi maçta oynarken, filelere de 91 gol yolladı.

Haberin Devamı

DIEGO RIBAS İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ