MENÜ

Fernandes'e rekor ceza!

Siyah-Beyazlılar'da bu sezon istenmeyen adam haline gelen Fernandes'e disiplinsiz davranışları nedeniyle 220 bin Euro'luk ceza kesildi. Yönetici Deniz Atalay, “Hukukçularımız gerekli hesaplamaları yapıp rakamı belirlediler, biz de uyguladık” dedi

Fernandes'e rekor ceza!

Beşiktaş’ta bu sezon ortaya koyduğu futboldan çok saha dışında karıştığı olaylarla gündeme gelen Manuel Fernandes’e, Siyah-Beyazlı yönetimden 220 bin Euro’luk (651 bin TL) ceza geldi. Sağlık heyetine Portekiz’den aldığı raporları gönderen ve takım çalışmalarına izinsiz olarak katılmayan futbolcunun disiplinsiz davranışlarının ardından verilen ceza hakkında konuşan Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, “Fernandes’e verilen bu ceza, geçmişe dönük bir yaptırımdır. Son zamanlarda yaşadığı ve yaşattıklarıyla alakalı bir durum değil. Son zamanlarda yaşadığı ve yaşattıklarıyla alakalı bir durum değil. Birkaç hafta evvel izinsiz Portekiz’e gitmesi sebebiyle noter huzurunda bir tespit yaptırmıştık. Kafamıza göre bir ceza vermedik. Hukukçularımız gerekli hesaplamaları yapıp rakamı belirlediler, biz de uyguladık” dedi.

‘Tartışılacak konu değil’

Fernandes’in cezaya bir tepki verip vermediğiyle ilgili de konuşan Deniz Atalay, “Bu konuyla alakalı oyuncuyla hiçbir şey konuşmaya gerek yok. Bizim yönetim olarak koyduğumuz kurallar ve uyguladığımız yaptırımlar var. Bu ceza da Beşiktaş Kulübü’nün kuralları doğrultusunda verildi, tartışılacak bir konu değil” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ