MENÜ

Fenerbahçe'ye 1 iyi 1 de kötü haber

Cagliari ile oynanan hazırlık maçında ayak bileğine darbe alan Ayew’in Lizbon kafilesine dahil edilme ihtimali oldukça düşük. Dünkü idmanda takımla çalışan Mehmet Topal’ın ise ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye 1 iyi 1 de kötü haber

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe'de zorlu Benfica sınavı öncesinde Ayew'den üzücü haber geldi. Fiziksel olarak eksikleri bulunan Ganalı oyuncu, Cagliari ile oynanan hazırlık maçında bileğine aldığı darbe nedeniyle dünkü antrenmana da katılmadı. Ayew'e, bugün sabah saatlerinde son bir kontrol yapılacağı, olumlu gelişme görülmemesi halinde Lizbon kafilesine dahil edilmeyeceği belirtildi. Tecrübeli futbolcu, doktorların olumsuz rapor vermesi durumunda İstanbul'da kalıp tedavisine devam edecek.

Haberin Devamı

MEHMET TOPAL, COCU'NUN YÜREĞİNE SU SERPTİ

Bu gelişme teknik heyetin tüm planları bozarken, Mehmet Topal'dan sevindirici haber geldi. Tecrübeli futbolcu, dün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Mehmet Topal'ın yarınki mücadelede oynayabileceği ve teknik direktör Cocu'nun talebesini 11'e koymayı planladığı bildirildi.

YORUM YAZ