MENÜ

Fenerbahçe'nin rakibi Benfica'nın maçları hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu’ndaki rakibi Benfica, Portekiz Ligi’nin ilk haftasında Vitoria Guimaraes ile karşılaşıyor. Maç 10 Ağustos Cuma günü 22.30’da sadece S Sport Plus’tan yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin rakibi Benfica'nın maçları hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turundaki rakibi Benfica’nın 10 Ağustos Cuma günü Türkiye saati ile 22.30’da Vitoria Guimaraes FC ile oynayacağı maç sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak.

Haberin Devamı

Benfica-Vitoria Guimaraes FC dışında, Portekiz Ligi’nin de 2018-2019 sezonunun tüm önemli maçları da S Sport Plus’tan izlenilebilecek. Bunun dışında başta Premier League ve NBA olmak üzere, Formula 1, MotoGP, ATP 500 Tenis Turnuvaları, UFC ve WWE gibi dünyanın en seçkin spor organizasyonları artık S Sport Plus ayrıcalığı ile sporseverlerin hizmetinde olacak.

Sporseverler canlı yayınlarla ya da canlı yayın tamamlanır tamamlanmaz, tekrar-izle seçenekleriyle, istedikleri maçı cep telefonu, bilgisayar ya da Chromecast özelliğiyle geniş ekrandan izleyebilecekler.

Maç kaçırma derdine son

Her ay 200 saatin üzerinde canlı yayın, 3 saate kadar canlı yayını geri alma, yayın dondurma ve çoklu ekran seçenekleriyle Türkiye’de spor yayıncılığının yeni yüzü S Sport Plus’ta yer alıyor. S Sport Plus ile izlemek istenilen maçın tamamı canlı yayın biter bitmez tekrar izlenebiliyor. S Sport Plus’ta izlemeye başlanan bir içerik, farklı cihazda kalınan yerden izlemeye devam edilebiliniyor. S Sport Plus’ta hem canlı yayınlar hem de güncel arşiv içerikleri, üstün görüntü kalitesiyle izleniliyor. Sporun her branşında en kaliteli lig ve organizasyonları S Sport Plus’ta yer alıyor. Sporseverler, beğendikleri programları favori listesine ekleyip, kişisel izleme listesi oluşturabiliyor. Extreme sporlardan sumoya, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgeselleri S Sport Plus’ta ekrana geliyor.

Haberin Devamı

S Sport Plus 30 gün ücretsiz deneme üyeliği ile tüm sporseverleri sporun zenginliğini yaşamaya davet ediyor.

YORUM YAZ