MENÜ

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Barış Alıcı başarısının sırrını açıkladı

Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği ve Bursaspor maçında ilk 11'de başlayan Barış Alıcı, başarısının sırrını açıkladı.

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Barış Alıcı başarısının sırrını açıkladı

Bursaspor galibiyeti ile sezonu açan Fenerbahçe'de galibiyetin dışında en çok konuşulan olay, Barış Alıcı’nın performansıydı... 21 yaşındaki oyuncu sahaya ilk 11’de çıkarken performansı ile de göz doldurdu... Oyundan 83. dakikada çıkan Barış Alıcı’ya tribünlerden alkış yağmuru gelirken başkan Ali Koç da genç oyuncusunu ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

Maçın sonunda herkes Barış Alıcı’yı konuşurken genç oyuncu ise Vatan Gazetesi'ne konuştu... F.Bahçe forması ile sahaya çıkmanın kendisine gurur verdiğini belirten Alıcı, sözlerine şöyle devam etti:

‘ÇOK RAHATTIM’

“HERKES nasıl bu kadar sakin kalabildiğimi soruyor... Bunun sebebi taraftarımız. Sezon öncesi hazırlık maçlarında taraftarımız sağ olsunlar beni bu atmosfere ve heyecana hazırladı. Maçın başında tabii ki bir heyecan yaşadım ama sanki uzun yıllardır oynuyor gibi maça devam ettim. Saha içinde çok rahattım. Bana gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederim. Geçtiğimiz sezon Altınordu’da 33 maçta oynadım, bu da benim için çok önemliydi. F.Bahçe formasıyla da oynadıkça daha iyi olacağım. Teknik direktörümüz Phillip Cocu bana şans verdi, her zaman elimden geleni yapacağım.”

Haberin Devamı

Kaynak: Şampiy10

YORUM YAZ