MENÜ

Fenerbahçeli taraftarlardan koreografi şov

Sarı-Lacivertli taraftarlar, Ülker Stadı’nı tıklım tıklım doldurup takımlarına tam destek verdi. Fenerbahçeli futbolseverler, mücadele öncesinde koreografi şov yaptı.

Fenerbahçeli taraftarlardan koreografi şov

Süper Lig’de dün akşam Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı ağırladığı karşılaşmada Sarı- Lacivertli taraftarlar takımlarına tam destek verdi. Konuk ekip seyircileri, 90 dakika boyunca görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirdi. Tribünlerin tamamını dolduran futbolseverler, seremoni sırasında ise hazırladıkları görsel şovu gerçekleştirdi. Okul Açık Tribünü’nde yapılan koreografi şovda, “Dalgalandıkça göklerde sevdan bitmez gönüllerde” yazısının yanında, Fenerbahçeli bir taraftarı simgeleyen dev bir pankart yer aldı.

Haberin Devamı

Hedefte Güneş vardı!

Fenerbahçe taraftarı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’i protesto etti. Karşılaşma öncesinde stadyum çevresinde kafasını bandajlayan taraftarlar, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası yarın final rövanş mücadelesinde tribünden gelen cisimler nedeniyle düşen ve daha sonra hastaneye kaldırılan Şenol Güneş’i protesto etti. Fenerbahçe tribünleri maçtan önce de tecrübeli teknik adama uzun süre küfür etti.

YORUM YAZ