MENÜ

Fenerbahçe'den Alanyaspor'a bambaşka bir kadro

Kim, Samuel ve Altay cezalı. Pereira, Alanya karşısında zorunlu bu üç değişikliğin yanı sıra orta saha ve hücum hattında da rotasyona gitmeye hazırlanıyor. Yarın sahada çok farklı bir kadro olması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Alanyaspor'a bambaşka bir kadro

Ligde son maçında Trabzonspor’a hem 3 puanı hem de liderliği kaybeden Fenerbahçe için bu mücadelenin faturası ağır oldu. Min-jae Kim, gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. PFDK ayrıca bu karşılaşmanın ardından Bright Osayi-Samuel’e sosyal medya paylaşımı nedeniyle 3, Altay Bayındır’a ise rakip taraftara yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç ceza verdi. Sarı-Lacivertliler’de bu 3 oyuncun zorunlu olarak kadronın dışında kalacak. Berke Özer, Filip Novak ve Nazım Sangare, bu isimlerin yokluğunda ilk 11’e dönmeye hazırlanıyor. Ancak değişim bununla sınırlı olmayacak gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Vitor Pereira orta sahada Miguel Crespo’ya, forvette ise Serdar Dursun’a görev vermeyi planlıyor. Antwerp karşısında vasat bir görüntü çizen, oyundan çıkınca şişeleri tekmeleyen Mesut Özil’in de yarınki mücadelede kulübeye çekilmesi ve ligde son haftaların formda ismi Diego Rossi’nin 11’e dönmesi muhtemel görünüyor.

Ara vermediler

Fenerbahçe, Alanya maçının hazırlıklarına Antwerp mücadelesi sonrası ara vermeden başladı. Antwerp maçına ilk 11'de başlayan oyuncular yenilenme çalışması yaparken, diğer isimler iki grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda oynanan çift kale maçın devamında yapılan bireysel çalışmalarla tamamlandı.

YORUM YAZ