MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'yi yakından takip eden muhabirimiz Yusuf Dursun, Sarı - Lacivertli ekipteki son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı. En çok merak edilen transfer konusunda önemli gelişmeler aktaran Yusuf Dursun, ''Ricardo Rodriguez ile anlaşıldı ancak Fenerbahçe şu an çok zor durumda'' dedi.

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri.. Fenerbahçe'de sol bek transferi heyecanla beklenirken hangi oyuncuların takımdan ayrılacağı da merak konusu. Muhabirimiz Yusuf Dursun Sarı - Lacivertli ekipte yaşanan gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Ali Koç'un bu akşam yapacağı açıklamaların çok önemli olacağına değinen Yusuf Dursun, ''Başkan Ali Koç, bu akşam TRT Spor'da yayına çıkacak. Limit arttırma ile ilgili önemli açıklamalar yapacak. Fenerbahçe bu durumdan çok rahatsız. Ya yarın ya da diğer gün tahkim kuruluna müracaat edecekler. Transfer döneminin bitimine 2 hafta kaldı. Simon Falette'yi aldılar, her gün antrenmana çıkıyor, bir an önce oynamak istiyor ama lisansı çıkmadı. Sol bek olarak Ricardo Rodriguez ile anlaşmışlar. Oyuncu bekliyor. PSV oyuncuyla ilgieniyor. Fenerbahçe şuan gerçekten zor durumda.'' dedi.

Fenerbahçe'de gidecekler listesinden bahseden Yusuf Dursun, ''Listede 5-6 tane oyuncu var Rami ,Zajc, Alper, Tolgay, Isla, Kruse. Çok ciddi teklifler var. Fenerbahçe bunları değerlendirecek. Kruse'ye Almanya'dan ve İspanya'dan teklifler var. Arap ülkelerinden de teklifler var. Oyuncu gidebilir ancak son zamanlarda faydalı olmaya başladı.'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 18. haftasında Gaziantep ile karşılaşan Fenerbahçe'de Vedat Muriç'in ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek kupa maçında cezalı duruma düşmesini değerlendiren Yusuf Dursun, ''Ben maçı izledim. Bilerek kart gördüğüne inanmıyorum. Teknik heyet bunu kesinlikle istemedi. Federasyonun bu statüyü değiştirmesi lazımdı. '' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ