MENÜ

Fenerbahçe'de Selçuk Erdoğan sürprizi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un önümüzdeki sezonla ilgili özel ve uzun vadeli bir yapılanmaya gidileceğinin sinyallerini vermesi sonrası, hem yurt içi hem yurt dışında farklı arayışlara giden sarı lacivertlilerde gündeme sürpriz bir isim olan Bursaspor'un 29 yaşındaki sportif direktörü Selçuk Erdoğan alındı.

Fenerbahçe'de Selçuk Erdoğan sürprizi!

Ali Koç ve yönetiminin sportif direktörlük koltuğu için Emre Belözoğlu, teknik direktörlük pozisyonu için de Nenad Bjelica’da karar kıldığı son günlerin açığa kavuşması beklenen haberler arasında.

Haberin Devamı

Kulislerde dolaşan bilgi ise Selçuk Erdoğan isminin Fenerbahçe’de gündeme geldiği ve kulüpteki profesyonellerin son günlerde Erdoğan hakkında bilgi topladığı, araştırma yaptığı yönünde.

Kariyerine 21 yaşında Beşiktaş’ta başlayan ve Avrupa’nın en genç antrenörü ünvanına sahip olan Selçuk Erdoğan’ın Bjelica’nın sağ kolu olması ihtimali yüksek olan bir durum olarak konuşuluyor.

Genç yaşına rağmen birçok takımla Süper Lig tecrübesi yaşayan Erdoğan, Atletico Madrid’de kısa bir süreliğine eğitim çalışmasında bulunmuş ve geçtiğimiz sezon Porto ile Getafe’nin de radarına girmişti.

Fanatik Özel

YORUM YAZ