MENÜ

Fenerbahçe'de Obradovic'in durumu 15 Haziran'da belli oluyor!

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi... Yabancı oyuncular ve koç konusunun belirsizlik taşıdığı Fenerbahçe Beko'da özellikle koç Zeljko Obradovic'in yola devam etmeyeceği konusunda 15 Haziran'ın son tarih olarak belirlendiği aktarıldı.

Fenerbahçe'de Obradovic'in durumu 15 Haziran'da belli oluyor!

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko'da önümüzdeki sezonun planlanması taraftarlarca büyük merak içinde takip edilmekte.

Haberin Devamı

Ödemelerde yaşanan aksamalar ve nihai sonuca ulaşmamış durumdaki Zeljko Obradovic'in kontrat meselesi, şubenin üzerindeki yüzü tam anlamıyla artırmış durumda.

Oyunculardan Kostas Sloukas'ın takımdan ayrılmak istediği dile getirilirken Olimpia Milano'nun da Datome'ye cezbedici bir teklif sunduğu aktarılıyor.

Oyuncuların tutumu adına ise 15 Haziran öne çıkarılıyor çünkü Fenerbahçe ile Obradovic arasındaki görüşmelerin son tarihi olarak gösterilmekte.

Sky Sport'un haberine göre henüz karar vermemiş olan Obradovic, 15 Haziran'da kararını yönetime iletecek. Eğer yönetimden rekabetçi bir takım için garanti alamazsa Fenerbahçe'ye veda edecek Obradovic'in yanı sıra Datome'nin de o durumda takımdan ayrılarak Milano'ya gidebileceği belirtildi.

YORUM YAZ