MENÜ

Fenerbahçe maçı öncesinde Benfica'da Jonas şoku!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda karşılaşacağı Benfica'da Jonas şoku yaşanıyor.

Fenerbahçe maçı öncesinde Benfica'da Jonas şoku!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi üçüncü turunda karşılaşacağı Benfica'da bu sabah yapılan idmanda önemli bir ismin yokluğu dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Portekiz basınında çıkan haberlere göre Benfica'nın maç için UEFA'ya gönderdiği kadroda yer alan isimlerden Brezilyalı Jonas, maç öncesi yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmamıştı.

Teknik direktör Rui Vitoria ise bugün yaptığı açıklamada Jonas'ın kadrodan çıkarıldığını söyledi. Vitoria, 34 yaşındaki oyuncusuyla ilgili olarak "Son dönemlerde yaşadığı şeylerden ötürü kafası çok karışık ve maçta oynayabilecek durumda değil." ifadelerini kullandı.

Zorlu maç öncesi Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria basın toplantısı düzenledi. Başarılı çalıştırıcı, Fenerbahçe’yi iyi analiz ettiklerini söyledi.

Vitoria, “Karşımızda kararlı, kaliteli, iyi organize olan, tecrübeli futbolcuları bulunan bir takım olacak. 4-4-2 oynuyorlar ve topu dolaştırmayı seviyorlar. Ayrıca yaş olarak ilginç bir oyuncu grubuna sahipler. İyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdiklerini biliyorum” dedi.

Haberin Devamı

Ardından kendi takımıyla ilgili konuşan 48 yaşındaki çalıştırıcı, “Sahamızda oynamanın avantajını kullanacağız. Üzerimizde baskı olacak mı? Evet... Bizi neyin beklediğini biliyoruz. Maçlara asla, ‘Bunu kazanırız’ diye çıkmıyoruz. Sonucun sahada alındığını biliyoruz. Her şeyimizle hazırız. Taraftarımız önünde topun kontrolünü elimize alıp, oyuna hükmetmek istiyoruz. Agresif bir futbol sergileyeceğiz ve Fenerbahçe’nin bireysel yeteneklerini kontrol altına almaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Benfica-Fenerbahçe maçı yarın TSİ 21.00'de Işık Stadı'nda oynanacak.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ