MENÜ

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü açıldı

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübünün açılışı, sarı-lacivertli yönetici ve sporcuların katılımıyla yapıldı. Örnek projenin lansmanı dün gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü açıldı

Sarı-Lacivertli Kulüp, dünyada bir ilke imza atarak Ülker Stadı’nda Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü’nü hayata geçirdi. Örnek projenin lansmanı dün gerçekleştirildi.

Maraton Fenerium Mağazası’nın alt katında düzenlenen lansmana Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, futbolcular Josef ve Neto ve basketbolcular Melih Mahmutoğlu ile Bobby Dixon katıldı.

Karakaya, yaptığı açıklamada, “Başkanımız Aziz Yıldırım’ın bizi yönlendirmesiyle dünyada hiçbir kulüpte örneği olmayan bir yere imza attık” dedi. Çocuk Deneyim Kulübü’nde minikler matematik, teknoloji, bilim ve sanat atölyelerinde eğitici deneyimler yaşayacak.

Düşyeri Sahne’de ise tiyatro gösterileri düzenlenecek. Ebeveynler de unutulmadı. Çocukları kulüpte eğlenip öğrenirken, anne ve babalar da kendileri için hazırlanan kafeteryada vakit geçirebilecek.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ