MENÜ

Fenerbahçe'den Alfredo Morelos atağı

Gelecek sezon yeni ve genç bir kadro kurmanın hazırlığını yapan Fenerbahçe'de Comolli'nin transferini bitirmek istediği oyuncuların başında Kolombiyalı forvet Alfredo Morelos geliyor.

Fenerbahçe'den Alfredo Morelos atağı

Fenerbahçe yeni sezonda yepyeni ve genç bir kadro kurmanın hazırlıklarına erkenden başladı.

Sarı Lacivetliler'de ilk hedef Glasgow Rangers'in Kolombiyalı forveti Alfredo Morelos oldu.Geçen sezon 1,2 milyon euroya Helsinki'den transfer edilen Morelos sezon boyunca 43 maçta 18 gol attı, 8 de asist yaptı. Devre arası Çin takımlarının da ısrarla istediği 21 yaşındaki Kolombiyalı'yı Rangers satmama kararı almıştı.

Çinliler 7 milyon euro vermişlerdi

Devre arası Çin takımlarının da ısrarla istediği 21 yaşındaki Kolombiyalı'yı Rangers satmama kararı almıştı. 7 milyon euroluk bonservis bedeline rağmen İskoçlar oyuncularını ısrarla göndermemişlerdi.

Bonservis ciddi sorun

Mart ayında sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatan Morelos konusunda Fenerbahçe için en büyük engel bonservis bedeli... Steven Gerrard'ın da Morelos'un satılmasını istemediği belirtilirken Sarı Lacivertliler'in transferi gerçekleştirmesinin ancak yüksek bir bonservis bedeliyle mümkün olabileceği yorumları yapılıyor.

Hatırlanacağı üzere hem başkan Ali Koç hem de sportif direktör Comolli harcamalar konusunda çok fazla çılmayacaklarını ve medyada yer alan yüksek bedelli transferlere çok fazla itibar edilmemesini belirtmişlerdi.

Fenerbahçe'nin Morelos için girişimleri olsa da Rangers'ın satmama kararına karşı Comolli çok fazla ısrarcı olmayacak ve şartlar zorlanmayacak.

Beşiktaş'ın da adı geçmişti

Morelos'la daha önce Beşiktaş'ın da ilgilendiği belirtilmişti. Siyah Beyazlılar'ın da önce Negredo ve Vagner Love gibi oyuncuların maliyetlerinden kurtulup daha sonra böyle bir transfer harekatına girişmeleri bekleniyor.

Hakan Ateşler

Fenerium’dan özel koleksiyon


Haberin Devamı
YORUM YAZ