MENÜ

"Fener'e şampiyonluk izni yok"

Kara Kartal'ın ABD'li yıldızı Jermaine Jones, kritik derbi öncesinde Fenerbahçe'ye mesaj gönderdi. Galip gelmeleri halinde şampiyonluğunu ilan edecek rakiplerine gözdağı veren 32 yaşındaki oyuncu, “Kendi evimizde şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceğiz” dedi.

"Fener'e şampiyonluk izni yok"

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04’ten sezon sonuna kadar kiraladığı deneyimli orta alan oyuncusu Jermaine Jones, pazar günkü derbi öncesinde açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş yolunda ikincilik koltuğu için çok istekli olduklarını ve Fenerbahçe karşısında avantajlarını sürdürmek isteyeceklerini söyleyen 32 yaşındaki yıldız, “Takım bu hafta gerçekten çok sıkı ve iyi bir şekilde hazırlanıyor. Ligi Galatasaray’ın önünde tamamlayabilmek için bizim 3 puana ihtiyacımız var. Evimizde büyük bir takımı yenerek Şampiyonlar Ligi’ne hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi. Süper Lig’de şampiyonluğa 3 puan uzakta olan Fenerbahçe’ye, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda zafer turu attırmayacaklarını belirten Jones, “Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe’nin de kendi evimizde şampiyonluk kutlamasına izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Gerginlikler normal’

Dünkü takım çalışması sırasında Veli Kavlak ve Uğur Boral’ın kavga etmesi hakkında da konuşan Jermaine Jones, “Böyle büyük maçlar öncesinde gerginliği birçok önemli ligde olduğu gibi burada da görebiliyorsunuz. Antrenmanda iki arkadaşımız arasında basit bir tartışma çıktı. Kritik maçlar öncesi bazen böyle şeyler olabiliyor. Bunu Almanya’da, İspanya’da veya İngiltere’de de görebiliyorsunuz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ