MENÜ

Fatim Terim kupa 11'ini arıyor

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray’da, gözler Süper Kupa maçına çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, pazar günü Akhisar’la Konya’da oynanacak final için çalışmalara başlarken, Terim de ilk 11 arayışlarına geçti.

Fatim Terim kupa 11'ini arıyor

Galatasaray’da gözler Süper Kupa maçına çevrildi. Yeni sezon hazırlıklarını, oynadığı 6 özel maçla tamamlayan Sarı- Kırmızılılar, Türkiye’ye döndükten sonra verilen 1 günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplandı.

Haberin Devamı

Akhisar maçına yönelik hazırlıklara dün yapılan idmanla başlayan Cim Bom’da, teknik direktör Fatih Terim ideal 11 arayışı içerisinde. Takımın hazırlık döneminde kötü bir performans ortaya koyması, Terim’i seçim konusunda zorluyor.

Sinan ve Muğdat zorluyor

İleri uçta Gomis ve Onyekuru arasında gidip gelen Fatih hoca, solda Rodrigues’e, forvet arkasında Belhanda’ya, sağ açıkta Feghouli’ye şans tanıyacak. Ancak önde Gomis’in oynaması durumunda kanatlardan birine Onyekuru geçebilir. Ayrıca Sinan Gümüş ve Muğdat da tempolarıyla 11’i zorlayan isimler olarak dikkat çekiyor.

Merkezde Donk 1 adım önde

Orta sahanın merkezinde Fernando’nun yeri garanti. Selçuk ile Donk arasında bir tercih yapılacak. Hollandalı futbolcunun tedavisi devam ediyor. Sağlık ekibi olumlu rapor verirse, Donk 1 adım önde görünüyor. Stoperde de özel maçlarda yaptıkları hatalara rağmen Maicon ve Serdar Aziz’in alternatifi yok. Sol bekte Nagatomo, sağ bekte de yine sağlık ekibinden gelecek rapora göre Linnes oynayacak. Mariano’nun sakatlığı sürüyor. İstanbul’da çalışmalara devam eden Muslera da kalesindeki yerini alacak.

YORUM YAZ