MENÜ

Fatih Terim: Böyle devam edin şampiyon olacağız

Konya galibiyetinin ardından soyunma odasına giren teknik patron Fatih Te rim’in, şunları söylediği öğrenildi: “Çok zor bir maçtı ama aslanlar gibi mücadele ettiniz, kazandık. Böyle devam edin, şampiyon biz olacağız...”

Fatih Terim: Böyle devam edin şampiyon olacağız

Galatasaray’da keyifler yerinde... Teknik direktör Fatih Terim, Konyaspor karşısında zor olsa alınan 3 puandan sonra, galibiyetin mutluluğunu oyuncularıyla paylaştı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasına giren Terim’in, “Maça neredeyse 1-0 geride başladık. Hiç olmayacak şeyler oldu. Penaltı kaçtı, direkler, dışarı vurduğumuz toplar... Çok zor bir maçtı, ama aslanlar gibi mücadele ettiniz ve bu mücadele gücü, arzusuyla kazandık. Böyle devam edin, şampiyon biz olacağız” dediği öğrenildi. Fatih hocanın bu sözlerden sonra takımı tebrik ettiği ve 1 günlük izin verdiği bildirildi.

Teknik ekip analize başladı

Takım izinli ama teknik ekip mesaiye Konya sınavının bitimiyle başladı. Şimdi Fatih hocanın gündeminde Fenerbahçe analizi var. Terim, cumartesi günkü derbide taktik planını bu analizler doğrultusunda belirleyip oyuncularını buna göre yönlendirecek.

Metin Karabaş

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye büyük fark! Gol canavarı Galatasaray


Galatasaray antrenmanı taraftara açacak

Haberin Devamı
YORUM YAZ