MENÜ

Eyvah! Bugün cuma

Bu sezon cuma günü çıktığı lig maçlarında kabus gören Galatasaray, zorlu bir sınavdan daha geçecek. Buna karşın Aslan Akhisar'da hem liderliğini sürdürmek hem de Schalke provası yapmak istiyor

Eyvah! Bugün cuma

Haftaya çarşamba günü Schalke ile TT Arena’da kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, bu karşılaşma öncesi bugün Akhisar deplasmanına çıkıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte bu zorlu mücadele öncesi iki endişe var. Birincisi, bu sezon yaşanan cuma sendromu. Cim Bom, ligde daha önce çıktığı 6 cuma maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 de mağlubiyet elde etti. Aslan bu maçlarda Ordu, Karabük ve Kasımpaşa’ya yenildi, Gençlerbirliği ve Gaziantep’le berabere kaldı, sadece İstanbul Belediye’yi mağlup edebildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar’daki tek endişe, maçın cuma günü oynanmasından ibaret değil. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde yaşadığı puan kaybı da oldukça fazla.

Devler Ligi öncesi de var!

Aslan, Devler Ligi’nin grup aşamasındaki 6 karşılaşmadan önce çıktığı maçlarda sadece 2 galibiyet elde edebildi. Diğer sınavlarda ise 2 beraberlik, 2 de yenilgi gören Galatasaray’ın amacı Akhisar karşısında hem cuma sendromunu yenip, hem de Şampiyonlar Ligi öncesi yaşanan puan kayıplarına bir son verirken, ligde liderliği sürdürmek olacak. Schalke maçı için de iyi bir prova yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ