MENÜ

EURO 2024 yolunda tam destek!

EURO 2024 yolunda Türkiye geri sayıma geçerken, Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı futbolcularda bir lik mesajı verdi. Maçtan önce “Share together (Birliktepaylaşalım)” yazısının önünde fotoğraf çektirildi.

EURO 2024 yolunda tam destek!

UEFA, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak ülkeyi 27 Eylül Perşembe günü açıklayacak... Türkiye ve Almanya’nın adaylık dosyaları geçtiğimiz günlerde açıklanırken, artık geri sayıma geçildi. Dev turnuva için ülkemiz adeta tek yumruk olurken, bu durum derbiye de yansıdı. Ülker Stadı’nda maçtan önce Fenerbahçeli ve Beşliktaşlı futbolcular, EURO 2024 yolunda birliktelik mesajı verdi. İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra futbolcular ve hakemler, “Share together (Birlikte paylaşalım)” yazısının önünde fotoğraf çektirdi. Hakem formalarının sırtında, futbolcu formalarının ise kolunda EURO 2024 logosunun olması da dikkati çekti.

Haberin Devamı

27 Eylül’de açıklanacak

27 Eylül’de İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenecek seremonide, EURO 2024’ün ev sahibi duyuruluacak. Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım Demirören’in yanı sıra siyasilerin de saat 14.00’te başlayacak kritik toplantıda yer alması bekleniyor.

YORUM YAZ