MENÜ

Ersun Yanal: Şampiyonluk Kadıköy'de

Ersun Yanal 90 dakika sonrası kazanmayı hak ettiklerini söyledi. Fenerbahçe'nin hocası, “Derbide şampiyonluğu ilan etmek güzel olurdu. Rize maçında bu sevinci yaşamak istiyoruz. Bu akşam (dün) sadece futbolun konuşulması da mutluluk verici” dedi

Ersun Yanal: Şampiyonluk Kadıköy'de

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, berabere biten Beşiktaş derbisi sonrası karşılaşmayla ilgili önemli yorumlarda bulundu. Yalnızca futbolun konuşulmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Yanal, “Derbiye yakışan bir 90 dakika oldu. Taşkınlık yoktu. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama ilk 30 dakikadan sonra istediğimiz futbolu tam olarak sahaya yansıtamadığımız da bir gerçek. Derbide şampiyonluğu ilan etmek güzel olurdu. Artık Çaykur Rizespor ile gelecek hafta sahamızda oynayacağımız karşılaşmada bu sevinci yaşamak istiyoruz. Futbolcularımın sezon başından bu yana ortaya koydukları futboldan memnundum. Bugün (dün) rakibimize çok fazla üstünlüğü sağladığımızı da söyleyemem ama 1 puan da hedefimiz doğrultusunda çok önemli” diye konuştu.

‘Kadlec formayı hak etti’

Sezon başından bu yana her fırsatta dile getirdiği “Biz 24 kişilik bir takımız” sözünü tekrar söyleyen tecrübeli hoca, “Kadlec de onlardan biri. Antalyaspor ile geçtiğimiz hafta oynadığımız maçta performansı çok iyiydi. Bu yüzden 11’de o oynadı. Takım içerisinde de herkes kadro kararlarını saygıyla karşılıyor” diye konuştu. Bu arada Yanal, maçın son dakikalarında Caner’in hava topu sonrası meşin yuvarlığı oyun alanının dışına atmasıyla ilgili de, “Tamamen futbolcularımızın kendi aralarında verdiği bir karardı ve doğruydu” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ