MENÜ

Erkeklerde Fenerbahçe, kadınlarda Galatasaray şampiyon

Türkiye Kürek Şampiyonası ve Deniz Küreği/Masterler Federasyon Kupası'nda erkeklerde Fenerbahçe, kadınlarda Galatasaray şampiyonluğa ulaştı.

Erkeklerde Fenerbahçe, kadınlarda Galatasaray şampiyon

Türkiye Kürek Şampiyonası ve Deniz Küreği/Masterler Federasyon Kupası, Sakarya’da yapılan final yarışlarıyla sona erdi. Sapanca Gölü’ndeki Kırkpınar parkurunda bin ve 2 bin metrede düzenlenen yarışlarda 14 kulüpten 215 sporcu mücadele etti.

Erkeklerde 9 yarışın 7’sini kazanan Fenerbahçe topladığı 888 puanla şampiyon olurken, Galatasaray 678 puanla ikinci sırada yer aldı. Kadınlarda ise şampiyonluğu Galatasaray 570 puanla elde ederken Fenerbahçe 308 puanla 2., Sakarya ise 20 puan 3. sırada yer aldı.

8 tek yarışını kazanan Fenerbahçeli ve ikinci olan Galatasaraylı sporculara madalyalarını Başkan Aziz Yıldırım ile Federasyon Başkanı ilhami işseven takdim etti.

'Burada kalmıştık' göndermesi!

Fenerbahçeli kürekçilerin ‘Burada kalmıştık’ yazılı tişörtleri giyerek zafer pozu vermesi dikkat çekti. Tişörtler, sezon ortasında Galatasaray Futbol Takımı’yla yeniden anlaştığını ‘Nerede kalmıştık’ mesajıyla sosyal medyadan duyuran Fatih Terim ve Sarı-Kırmızılı kulübe bir gönderme olarak algılandı.

Erkeklerde Fenerbahçe, kadınlarda Galatasaray şampiyon

Haberin Devamı
YORUM YAZ