MENÜ

Ergin Ataman: "Anadolu Efes ile alay edilmeyeceğini gösterdiler"

PTT Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde Fenerbahçe Doğuş'u 83-80 mağlup eden Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman: "Anadolu Efes ile alay edilmeyeceğini gösterdiler"

PTT Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Fenerbahçe Doğuş'u 83-80'lik skorla geçen Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunda yayıncı kuruluşa kritik açıklamalarda bulundu.

Oyuncularını kutlayan Ergin Ataman, "Maç boyu çok iyi oynadık, üstün olan taraftık. Oyuncularımı kutluyorum ki Anadolu Efes ile alay edilmeyeceğini gösterdiler. Ama tabiki bu sadece bir çeyrek final maçı. Anadolu Efes, bu kupalarda şampiyonluklara alışık bir takım. Bunu unutup yarı finale hazırlanacağız." dedi.

Bir önceki Fenerbahçe maçına da değinen Ataman, "Bizim gerçek oyunumuz değildi. O maçta istediğimiz oyunu sergileyemedik. Bu akşam çok iyi motive olduk ve iy basketbol oynadık." dedi.

Yarı final eşleşmesine de değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Darüşşafaka da bu kupanın şampiyonluk adaylarından birisi. Bu maçı unutup tamamen yarı final maçımıza odaklanacağız." dedi.

Obradovic - Ataman gerginliği sürüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ