MENÜ

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Kocaeli at yarış tahminleri

13 Ağustos Pazartesi Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

KALİTESİN İNANDIĞIM ''HARPUTLU LADY'' GÜNÜN LİMANI OLUR...

1.AYAK: Village WİND, Steel Cat, Yağızınoğlu ve Harputlunun Oğlu gibi kalite safkanlarla anneden kardeş olup sadece yedi yarış koştuktan sonra damızlığa ayrılan Lady Mita’nın yavrusu HARPUTLU LADY ilk yarışında o gün günün bankosu olarak önerdiğimiz Madam Alya arkasında ikinciliğe razı olmuştu. Açıkçası çok sert ve bir o kadar da hazır bir rakibe denk geldiği için bu ikinciliğini birincilik kadar kıymetli bulduğum tayı, bugün çok uygun ve büyük çoğunluğunun henüz tam olarak hazır olmayan rakipler yanında, günün bankosu olarak öneriyorum.

2.AYAK: Ankara’da Akındağ’ın birinci, James’in ikinci, Rio Blondie’nin ise üçüncü olduğu koşuda birinciyle arasında sadece 1 saniye farkla beşinci kalırken takibime giren DOUBLE HONOR bugün genel puanlanın çok gerisinde kaldığı koşuda öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Yaklaşık 100 günlük aranın ardından bir yarış gören NAUGHTY BOY ve grubun en formda safkanı RASİMBEY bu ayağın olmazsa olmazlarıdır. Küçük ve riskli kuponlar için bu üçlü yeterli olacaktır. Geniş ve altılı ganyanın bu ayağında sürpriz arayacak kuponlara ise; PRINCESS BALOV, DEAR MOLLY, LORD COMMANDER ve SAVUR YILDIZI sırasıyla öneririm.

Haberin Devamı

3.AYAK: Açık-3 Domaniç Koşusunda sert rakipler yanında etkisiz kalan ALTINONUR yeniden bir alt grup olarak da adlandırabileceğimiz rakipler yanında en şanslı tay olur. Son koşusunda önlerde giderek de kazanabileceği gösteren KARAİBO ve o koşunun yakın farkla üçüncüsü BALASAGU öncelikli rakiplerdir. Başlarda istediği avansı alabilirse BETONAYAK ve iki aya yakın bir aradan sonra bir yarış gören YOLKIRAN sürprizde değerlendirilmelidir.

4.AYAK: Israrlı takibimizi birincilikle taçlandırırken bizi mahcup etmeyen ALTUNSARAY çok yakın ara koşuyor olsa da yine süratli gidecek yarış gidişatında sonlarda yapacağı etkili ataklarıyla en şanslı safkan olur. Aynı gidişatı değerlendirebilecek isimlerden bir diğeri olan BAŞKAYNAK ve ekürilerden KORALAYA ikilisi bu safkanın rakipleridir.

5.AYAK: Sıkıntılarının giderilmesinin ardından tıpkı ilk yarışın kazandığı zaman ki formuna ulaşan CİVANTAY günün ikinci bankosu adayımdır. Bir süredir koşmayan ancak idman pistinin yıldızı olan UZUN BEY başta olmak üzere, arka arkaya çok parlak yarışlar koşan EMİRSOY ve yine ara sonrası bir yarış görmenin avantajıyla BEYŞEHİRLİ tek bankolu kuponlara önereceğim isimlerdir.

Haberin Devamı

6.AYAK: Son yarışına oranla ciddi sıklet avantajı olan JUAGO ile çok sevdiği Kocaeli kumunda bu kez çok daha denk rakiplerle karşılaşacak olan MENINA hem kısa hem de uzunları koşabilen DREAM FAIRY günün kapanış ayağında ayırt etmeden kuponlara yazılmalıdır. DİLBAR, SAFİR KIZ, HERRING ve WEMBLEY FIRTINASI sürprizde değerlendirilmelidir.

4///10-3-2-5-6-9-8///1-2-3-4-5///7-2-3///1-3-9-5///10-2-3-8-7-12-9

YORUM YAZ