MENÜ

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın İzmir at yarış tahminleri

5 Ağustos Pazar İzmir at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

İZMİR'DE TEKİM; JOE DALTON

1.AYAK: Kalite olarak bu rakiplerden çok daha üstün olduğuna inandığım KOLARAFET için rakipleriyle arasında bulunan sıklet farkı handikap gibi görünse de açıkçası bu açığı kapatabilecek güç ve forma ulaşan isme ilk şansı vermek istiyorum. Bir süredir start almıyor olsa da uzun galoplarla hazırlandığı koşuda SON HATIRAN dört gün arayla ne ara İstanbul’dan İzmir’e gelip yarış koşacak ve bu yarışta nasıl bir netice elde edeceğine merakla beklediğim YAKUTİYE mesafenin en istikrarlısı olması itibariyle kuponlarımızda yer bulmalıdır. Yoksa sadece 4 gün arayla İstanbul’dan İzmir’e gelecek olan bir ismi kolay kolay kuponuma yazmayacağımı belirtmek isterim. Kaç kez oynayıp, kaç kez bizi yanılttığını saymaktan yorulduğum BABAKAYRA bu pistte ki son çim yarışı oldukça parlak olan KIRTOPRAK ve grubun bir diğer istikrarlısı EVDEGÜL altılı ganyanın başlangıç ayağının diğer şanslı isimleridir.

Haberin Devamı

2.AYAK: Son yarışlarında sert rakiplerden etkilenen NIGELLA İstanbul-Bursa tercihlerinin ardından rotayı İzmir’e çeviren CHIVIC yeni ilgililerinde çok daha iyi koşmaya başlayan AMANOS arka arkaya kazandığı yarışlar sonrası GO WID ve mesafenin iyilerinden WAR REASON arasındaki mücadele birinciyi belirler. Bir dolu bir boş koşan SIERRA MAESTRA’nın bugün nasıl koşacağını kestirmek güç olmakla beraber, bu kadar at yazdığımız koşunun ihmale gelmeyecek ismi olduğu gerçeğini göz ardı etmek olmaz.

3.AYAK: Son start aldığı 1900 mesafeli yarışın 1800 metresi boyunca Utkun Babaca ve Kıng Dadaş gibi rakipleriyle didişmesine rağmen, her iki rakibini de bastıran taraf olup o gün için Aksakallı isimli rakibi karşısında çaresiz kalan JOE DALTON bugün muhtemelen tempoyu belirleyen ismin yine kendisinin olacağı ve bu anlamda üstüne gidebilecek bir rakibinin olmadığı koşuda favorim ve aynı zamanda günün limanı adayımdır.

4.AYAK: Sert grupta tabelayı tamamladığı yarışının ardından yeniden bir alt grupta boy gösterecek olan KARARLI günün alternatif bankosu adayımdır. Rakip arayan Fanatik/Hipodrom okurlarımız; DAYBAHADIR, KÜRŞATBABA ve TAMAHKAR sırasıyla değerlendirmeye alabilirler.

Haberin Devamı

5.AYAK: Bugün de olduğu gibi en dış kulvardan çıktığı koşuya adapte olma konusunda sorun yaşayınca yarış boyunca rakiplerinin en gerisinde takip etmek zorunda kaldığı koşuda, sonlarda yaptığı etkili ataklarıyla üçüncülükle ayrılırken takibime giren CHARMER HEMP daha iyi yarış başlangıcı yapması halinde bugünün kazananı olur. Kalite kısrak Adile Teyze’nin temsilcisi LADY ADİLE başta olmak üzere; ATEŞİN KANATLARI ve KANMAN STAR bu tayın rakipleri olur.

6.AYAK: Kalitesinin hakkını koşarsa TOROSDAĞI bu rakipleri sırtına alır geçer. Kuponlarını son ayağa getirmek isteyen yarışsever dostlarım için bir diğer banko önerim de bu isim olacaktır. Son ayakta risk almam diyen okurlarımız; ZORLUAT, DİNÇBEY, ABHER ve HORASANGÜNEŞİ bütçeler dahilinde kuponlara ilave edeceğimiz isimler olmalıdır.

1-8-2-5-4-3///1-4-11-5-6-2///4///1-5-2-4///3-8-1-7///8-9-2-4-6

YORUM YAZ