MENÜ

Engelli okçulardan altın madalya

Paralimpik Okçuluk Avrupa Kupası 2. ayağında Türkiye W1 Erkek Milli Takımı altın madalya aldı. Yiğit Caner Aydın, Naci Yenier ve Bahattin Hekimoğlu’ndan oluşan W1 Erkek Milli Takımı, finalde 211 puan toplayarak birinci oldu. Milli takımın, Güney Koreli rakipleri ise 198 puanda kaldı.

Engelli okçulardan altın madalya

Paralimpik Okçuluk Avrupa Kupası 2. ayağında Türkiye W1 Erkek Milli Takımı altın madalya aldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Çekya'nın Nove Mesto nad Metuji şehrinde devam eden organizasyonun 4. gününde Yiğit Caner Aydın, Naci Yenier ve Bahattin Hekimoğlu'ndan oluşan W1 Erkek Milli Takımı, finalde 211 puan toplayarak birinci oldu. Milli takımın, Güney Koreli rakipleri ise 198 puanda kaldı.

Sevgi Yorulmaz ve Erdoğan Aygan'ın yer aldığı Türkiye Makaralı Mix Milli Takımı ise bronz madalya mücadelesinde İngiliz rakiplerine 153-149 mağlup olarak atışları 4. sırada tamamladı.

Organizasyonda yarın W1 erkek kategorisinde milli okçu Bahattin Hekimoğlu, Çek sporcu David Drahoninsky ile altın madalya, makaralı yay kadın kategorisinde ise Sevgi Yorulmaz, Singapurlu Alim Nur Syahidah ile bronz madalya mücadelesi verecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ