MENÜ

Emre Akbaba için son teklif

Alanyaspor’un uzlaşmaz tavrından bunalan sarı-kırmızılılar, artan kuru da göz önünde bulundurarak son teklifini 2.8 milyon euro olarak yaptı. emre Akbaba’nın ısrarla Cim Bom’a gelmek istemesini koz olarak kullanan yönetim, beklemeye geçti.

Emre Akbaba için son teklif

Teknik direktör Fatih Terim ısrarla transfer istiyor, yönetim de 31 Ağustos’a kadar en az 2 oyuncuyu Galatasaray’a getirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Yurt içindeki tek hedef; Emre Akbaba. 5 milyon Euro isteyen Alanyaspor ile haftalardır görüşen, takasta futbolcu öneren ve değişik formüllerle kapıyı çalan Sarı- Kırmızılılar, Güney ekibinin uzlaşmaz tavrından bunaldı.

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, artan döviz kurunu da göz önünde bulundurarak Alanyaspor cephesine son teklifi 2.8 milyon Euro olarak yaptı. Albayrak, bu rakamı artırmayacaklarını söylerken, beklemeye geçti.

Galatasaray’ın bu transferdeki en büyük kozu, Emre Akbaba. Öyle ki 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ısrarla parçalı formayı giymek istiyor.

Sözleşme sorunu

Galatasaray uğruna Başakşehir’in cazip teklifini reddeden ve “Benim bir hayalim var” diyen Emre, transfer sürecinin bir an önce noktalanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Alanyaspor, 1 yıl sözleşmesi kalan Emre Akbaba’nın bonservisinden para kazanmak için bu yaz döneminde oyuncusunu satmak zorunda.

Metin Karabaş

YORUM YAZ