MENÜ

Emenike dönüyor

Fenerbahçe uzun süren uğraşların ardından golcü transferinde mutlu sona ulaştı. İki aday vardı: Emenike ya da Cardozo... Sarı-Lacivertliler 2011-12 sezonu öncesi imza attırıp, oynatamadığı Nijeryalı ile 4 yıllık sözleşme yaptı.

Emenike dönüyor

Şükrü Saracoğlu’da dün gece Salzburg’u eleyip, taraftarlarına büyük sevinç yaşatan Fenerbahçe, transferde de bombayı patlattı. Golcü transferi için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler mutlu sona ulaştı. Kanarya’da forvet adayları arasında iki isim vardı: Emenike ve Cardozo... Sarı-Lacivetliler de iki futbolcuyla görüştüklerini geçtiğimiz hafta Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirmişti. Bu yüzden çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe dün Emenike ile anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertliler 2011-2012 sezonu öncesi imza attırıp, oynatamadığı 26 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Spartak Moskova’ya sattığı Emenike’yi 13 milyon Euro’ya ödeyerek geri alırken, yıldız oyuncuya da yıllık 2.4 milyon Euro ödeyecek.

Tek hayaliydi!

Yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek olan Emanuel Emenike de önceki gün Rus basınına önemli açıklamalarda bulunmuştu. Tek hayalinin Fenerbahçe’de oynamak olduğunu belirten golcü, “Karabük’te oynarken, bir gün Fenerbahçe fonmasını giyeceğimi biliyordum. Çok erken ayrılmak zorunda kaldım. Ancak hiçbir zaman Sarı-Lacivertli formayı giyme umudunu kaybetmedim” sözlerini sarf etmişti.

Bu akşam gelmesi bekleniyor


Fenerbahçe Kulübü, Spartak Moskova forması giyen Emmanuel Emenike ve kulübüyle uzun süredir transfer görüşmeleri yapılıyordu. Gelinen son aşamada anlaşmanın sağlandığı ve Emenike'nin İstanbul'a uçmak için biletini dahi aldığı öğrenildi. Emmanuel Emenike'nin bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ