MENÜ

Emenike Çarşamba günü açıklanıyor

Sarı-Lacivertliler, Salzburg'u saf dışı bırakıp, transferde bombayı patlatmayı planlıyor. Emenike için en ciddi adım atıldı. Nijeryalı golcünün menaceri, Rusya'da Spartak Moskova'yla pazarlıklara başladı

Emenike Çarşamba günü açıklanıyor

Yeni sezon için kadrosuna önemli yıldızları dahil eden Fenerbahçe, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha iddialı olmak için forvet transferine birkaç gün içinde nokta koymak istiyor. Sarı- Lacivertliler, gündemdeki ikili Oscar Cardozo ile Emmanuel Emenike arasındaki tercihini Nijeryalı golcüden yana kullandı. Siyahi forvetin menaceri Erdem Konyar, Rusya’ya giderek Spartak Moskova ile masaya oturdu. Konyar’ın, Moskova ekibinin yöneticileriyle görüşüp, transferi imza aşamasına getireceği öğrenildi. Kulüpten sızan haberler de taraftarın yüzünü güldürecek cinsten. Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, 48 saat içinde Emenike’nin transferini müjdeleyecek. Yarın Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Salzburg’u konuk edecek Kanarya’da hedef önce turun geçilmesi ardından Emenike’nin kadroya dahil edilmesi olacak.

Alternatifi Oscar Cardozo!


Rus basınında yer alan iddialar da Fenerbahçe’yi yakından ilgilendiriyor. Emenike’yi Fenerbahçe’ye satma kararı alan Spartak Moskova’nın, Cardozo ile forvet hattındaki boşluğu doldurmak istediği konuşuluyor. Bu sürpriz gelişme de Emenike’nin, Sarı- Lacivertli formaya çok yakın olduğunu ispatlıyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ