MENÜ

Durursanız yanarsınız!

Kendisini "en tehlikeli" olarak tanımlayan bu uygulamada durmak demek, yanmak demek!

Durursanız yanarsınız!

Neredeyse bütün işleri temelde sözcükler ve cümlelerle olan editörler ve yazarlar için ekrandaki beyaz ve boş bir sayfa yepyeni bir başlangıcı sembolize eden heyecan verici bir görüntü olabildiği gibi, bir türlü başlanamayan işler açısından sıkıntı verici de olabiliyor. Zira yazmanız gereken şeye başlamak ve kelimeler arasında duraklamadan akıcı bir bişekilde yazmak her zaman kolay bir süreç değil. Fakat artık yeni bir uygulama sayesinde bu yazma süreci birçok kişi için çok daha etkili bir biçimde devam edebilir.

Haberin Devamı

"The Most Dangerous Writing App" ("En Tehlikeli Yazma Uygulaması") adı verilen bu web uygulaması kullanıcılar yazmayı durduğunda, o ana kadar yazdıkları her şeyi otomatik olarak siliyor! Bir an önce yazınızı tamamlamak için size belirli süre tanıyan uygulamada elbette bu süreyi sizin ayarlamanız mümkün. Minimum beş dakikadan bir saate kadar bir zaman aralığı seçebildiğiniz uygulamada, bu sürenin sonuna çok yaklaştığınızda; yani fazla uzun bir ara verdiğinizde ekranda, yazdıklarınızın silinmek üzere olduğuna dair bir geri sayım uyarısı beliriyor.

Bu ilginç ve provokatif uygulama elbette uzun, ve düşünme süreci de gerekitren makaleler, araştırma yazıları ya da deneme yazıları için pek uygun değil. Fakat serbest tarzda hemen bitirebileceğiniz yazıları bir an önce aradan çıkarmak için oldukça eğlenceli bir çözüm olabilir. Denemesi bedava olan bu web uygulamasına buradan erişebilirsiniz.

Resimlerle: En garip 10 web sitesi!



Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
YORUM YAZ