MENÜ

Dünyadan kısa kısa...

Dünya'dan kısa kısa gelişmeler şöyle:

Dünyadan kısa kısa...

*Formula 1’de Hindistan Grand Prix’si öncesi sıralama turları yarın 11.30’da, büyük yarış ise pazar günü yine aynı saatte TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Bilindiği gibi F1’de Red Bull’dan Sebastian Vettel, daha önceden şampiyonluğunu ilan etmişti.

* Real Madrid’de son haftalarda sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı yıldız Kaka,
16 ay sonra Milli Takım’a tekrar seçildi. Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Mano Menezes tarafından Gabon ve Mısır maçlarına çağrıldı.



*İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United’ın, ezeli rakibi Manchester City’ye 6-1 kaybettiği mücadele, her yerde espri konusu olmaya devam ediyor. Manchester kentindeki bir süpermarket, City armalı ürünleri 6 Pound’a satarken, United ürününün fiyatını 1 Pound’a indirdi!

*Fransa Ligi’nde PSG, transfer çalışmalarına devam ediyor... Mevlüt Erdinç’in formasını giydiği ekibin, Lille’de oynayan Eden Hazard ve LA Galaxy ile olan sözleşmesi 6 ay sonra bitecek David Beckham’la olan temasının sürdüğü belirtildi.



* Önümüzdeki yaz döneminde İngiltere’nin Başkent’i Londra’da yapılacak 2012 Olimpiyat Oyunları öncesi dereceye girenlere verilecek madalyaların yapımına başlandı. 4 bin 700 madalyanın, 750 derece sıcaklıktaki ocaklarda ve her birinin 10 saatte üretileceği ifade edildi.



*Barcelona’nın tecrübeli file bekçisi Victor Valdes, yeşil sahadaki başarısını bu kez model olarak sergiledi. Katalan ekibinin kalesini uzun yıllardır koruyan Valdes, eşi ile birlikte DT adlı magazin dergisinin katalog çekimine katıldı ve kapak konusu oldu.

*Oyuncularla, kulüp sahipleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir türlü başlamayan dünyanın en iyi basketbol ligi NBA’in Başkanı David Stern, “15 saatlik bir toplantı daha yaptık. Bu seferki konuşmamız daha iyiydi. Ama 82 maçlık bir sezonun olması şüpheli” diye konuştu.

*Geçen sezon ülkemizde Beşiktaş’ta oynayan basketbolcu Allen İverson, tekrar bu sporun içinde yer almak istediğini söyledi. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Türkiye’de tutunamayan 36 yaşındaki yıldız, “Ne görev olursa olsun, NBA’in içinde olmak istiyorum” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ