MENÜ

Dünyadan kısa kısa...

Avrupa Futbolu'nda alınan toplu sonuçlar.

Dünyadan kısa kısa...

- İngiltere Premier Ligi’nde Arsenal, Sunderland’i Robin Van Persie’nin golleriyle devirdi: 2-1. Konuk takımın tek sayısı, Larsson’dan geldi. West Bromwich ise evinde Wolverhampton’ı 2-0’la geçti.

- Manchester United’lı Patrice Evra, 1-1 biten Liverpool maçında ev sahibi ekipten Luis Suarez’in kendisine 10 kez ırkçı söylemde bulunduğunu söyledi.

- İtalya Ligi’nde sezona çok iyi başlayan Juventus, deplasmanda Chievo ile golsüz berabere kalarak, Serie A’daki namağlup unvanını sürdürdü: 0-0. Cesana da Fiorentina ile puanları paylaştı: 0-0.

- Hollanda Ligi’nde Feyenoord, VVV Venlo’yu Guidetti (2), Ahmadi ve Haaren’in sayılarıyla mağlup etti: 4-0. Roda da sahasında Den Haag engelini 4-1’le geçmeyi başardı.

- Rusya Ligi’nde Gökdeniz Karadeniz’in ilk 11’de başladığı maçta Rubin Kazan, taraftarı önünde Spartak Moskova’yı Noboa ve Ryazantsev’le 2-0 yendi. Moskova’da Emmanuel Emenike, kırmızı kart gördü.

- Schalke 04’ün, sahasında Maiserslautern’e 2-1 yenildiği maçta ev sahibi ekibin taraftarları, hakemlik yaptığı dönemde pek sevmedikleri Lig TV yorumcusu Markus Merk’e bira bardağı fırlattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ