MENÜ

Dünyadan kısa kısa

Tüm dünyadan spor gündemi...

Dünyadan kısa kısa

* Portekiz Milli Takımı’nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, maçlarda kendisine karşı protesto için ‘Messi’ diye bağıranları, ‘anormal’ olarak nitelendirdi.

Haberin Devamı

* İngiltere’nin Karadağ ile oynadığı maçta kırmızı kart gören Wayne Rooney’nin, büyük ihtimalle Euro 2012 finallerindeki ilk maçta cezası sebebiyle oynamayacağı öğrenildi.

* Real Madrid’in, Manchester City’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arjantinli forvet Carlos Tevez’i kadrosuna katabilmek için 35 milyon Pound’u gözden çıkardı.

* Chelsea’nin Başkanı Bruce Back, takımın sahibi Roman Abramovich’in finansal anlamda önlemler aldığını ve altyapıya daha fazla önem vereceğini ifade etti.

* Arsenal’in teknik direktörü Arsene Wenger’in, sözleşmesinin bitiş tarihi olan 2014’te görevini bırakacağı ve yerine gelecek kişiyi kendi seçeceği belirtildi. Adaylar Pep Guardiola ve Laurent Blanc.

* ABD’nin Los Angeles Galaxy Takımı’nda forma giyen David Beckham’ın servetinin, 160 milyon Euro olduğu bildirildi. Bild Gazetesi, Beckham’ın kulübünde ise 4.6 milyon Euro aldığını yazdı.

YORUM YAZ