MENÜ

Drogba&Eto'o el ele...

Pubis fıtığını gerekçe göstererek Katar'a giden Drogba, buradan menacerleriyle birlikte yeni sezonda nereye gideceğini düşünüyor. Son karar, Eto'o ile birlikte ABD macerası.

Drogba&Eto'o el ele...

Cim Bom’da Drogba’nın geleceği tartışılmaya başlandı. Pubis fıtığının nüksettiği gerekçesiyle Katar’a giden ve burada eski doktoruna görünen 36 yaşındaki futbolcu, MR çektirmek için kulüp doktoru Yener İnce’den de destek istemişti. Ancak Drogba’nın, Katar’da kaldığı yerde çevresi menacerler tarafından sarılmış durumda. Tecrübeli golcünün hem İngiltere ve İtalya’dan, hem Katar’dan, hem de ABD’den gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtiliyor. Ancak bunlar arasında en fazla öne çıkanı, Amerika planı. Zira Drogba’nın, Chelsea forması giyen Eto’o’yu da ikna ederek ABD’ye götürmeye çalıştığı öğrenildi. İki oyuncunun da New York Red Bulls takımına transfer olmasına büyük ihtimal gözüyle bakılıyor. Son olarak Fenerbahçe derbisinde görev yapan Didier Drogba, o maçtan sonra sakatlığını gerekçe göstermişti.

Reklam ve sinema faktörü

Sezonun kalan haftalarında forma giymesi mümkün görünmeyen tecrübeli futbolcunun, bundan sonra sadece eşyalarını toplayıp vedalaşmak için İstanbul’a dönebileceği ifade ediliyor. Zira Drogba’nın ABD hazırlıklarına şimdiden başladığı ve burada kendi markasını yaymayı, reklam ve sinema gibi sektörlerden gelecek teklifleri değerlendirip farklı bir yola girmeyi düşündüğü kaydedildi.

DİDİER DROGBA İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ