MENÜ

Drogba'ya yeni talip

Bu sezon Rudi Garcia önderliğinde şampiyonluk yarışına fırtına gibi başlayan ancak sonrasında Juventus'un arkasında kalan AS Roma'nın, Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Didier Drogba'yı istediği iddia edildi.

Drogba'ya yeni talip

İngiliz basınında çıkan haberlere göre sezonun bitmesine az bir süre kalmasına rağmen Galatasaray'daki geleceği hâla netleşmeyen Fildişili yıldız Didier Drogba için Roma devreye girdi. Şampiyonlar Ligi için güçlü ve alternatifli bir kadro kurmayı planlayan başkent ekibin bu transferdeki en büyük engeli ise veteran golcünün Galatasaray'dan kazandığı para... Roma'nın bu parayı karşılama ihtimalinin oldukça düşük olduğu ifade edilirken İtalyan ekibinin bu transferdeki en önemli kozunun ise Serie A ve Şampiyonlar Ligi futbolu olduğu belirtiliyor.

Totti + Drogba = 73!


Eğer Roma iddia edildiği gibi Drogba'yı kadrosuna katarsa takımın forvet hattının yaş ortalaması zaman zaman 73 olacak! Rudi Garcia'nın takımın başına geçmesiyle adeta yeniden doğan ve bu sezon forma giydiği 24 maçta 7 gol ve 10 asist ile oynayan kaptan Totti geçtiğimiz yılın Eylül ayında 37 yaşına girdi. 36 yaşındaki Drogba ise bu sezon Galatasaray forması ile 36 maçta 14 gol ve 7 asist kaydetti. Eğer bu ikili Roma'nın forvet hattındaki ikilisi olursa takımın yaş ortalaması da bir hayli artacak.

Takımın forvet hattındaki diğer isimleri ise Gervinho(26), Destro(23) ve Ljajic(22).

Haberin Devamı
YORUM YAZ