MENÜ

Dortmund'a Lewa şoku!

Borussia Dortmund'un Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski, ocak ayında Bayern Münih'e transfer olacağını açıkladı. Sarı-Siyahlılar'da ikinci Götze vakası taraftarları çılgına çevirdi

Dortmund'a Lewa şoku!

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, yakın zamanda ikinci kez takımın yıldız bir ismini ligdeki ezeli rakibi Bayern Münih’e kaptırmanın sıkıntısını yaşıyor. İlk olarak geçen sezonun sonunda Mario Götze’yi sözleşme fesih bedeli olan 37 Milyon Euro’yu ödeyerek kadrosuna katan Bayern Münih, Sarı-Siyahlılar’ın bir diğer dünyaca ünlü yıldızı Robert Lewandowski’yle de anlaşma sağladı. Polonyalı golcü, ocak ayında Bayern Münih’e transfer olacağını doğruladı. Borussia Dortmund’la sözleşmesi gelecek sezonun yaz ayında bitecek olan 25 yaşındaki oyuncunun, anlaşmasının sona ermesini beklemeden ara transfer döneminde Kırmızı-Beyazlı formayı giyeceği bildirildi. Golcü oyuncu, geçtiğimiz yaz ayındaki transfer döneminde takımdan ayrılmak istemiş ancak Dortmund yönetiminin ve teknik direktör Jürgen Klopp’un baskılarıyla kulübünde kalmayı kabul etmişti.

Cumartesi protesto var

Başarılı oyuncunun takımdan ayrılacağının doğrulanması üzerine çılgına dönen Borussia Dortmund’lu futbolseverlerin, takımlarının cumartesi günü Freiburg’la oynayacağı Bundesliga mücadelesinde, Lewandowski için bir protesto hazırlığında olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ