MENÜ

DHL Open Golf Turnuvası  2. Kez Kemer Country Club'da Gerçekleşiyor!

Bu yıl ikincisi  kez düzenlenen DHL Open Golf turnuvası bu hafta sonu başlıyor. Üç gün boyunca iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı turnuvada golfçüler; 15 kategoride mücadele verecek ve turnuvaya yaklaşık 300 sporcu katılacak.

DHL Open Golf Turnuvası  2. Kez Kemer Country Club'da Gerçekleşiyor!

4-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek DHL Open Golf Turnuvası’nın katılımcıları arasında; Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay, Erhan Kamışlı, Beyhan Benardete, Erdem Kıramer, Kaan Terzioğlu, Hasan Akçakayalıoğlu, Bülent Ciritçi, Mehmet Ziylan gibi golf sporuna yön veren isimleri de yer alacak.

Dünyanın önde gelen uluslararası hızlı hava taşımacılığı şirketi DHL Express, 1995 yılından bu yana İKSV Resmi Taşıyıcı Sponsoru olarak sanata verdiği desteği sporda da sürdürüyor. Türkiye’nin tanıtımı açısından da önem taşıyan golf sporunun ülke içinde yaygınlaşması ve gelişmesinin önemine inanan DHL Express, Kemer Country Club golf turnuva işbirliğinin yanı sıra, kulüp içinde yer alan Golfer’s Lounge’ın sponsorluğunu da üstleniyor.

2018 Golf ve Aprés Golf koleksiyonuyla dünya kadın golf stilini yeniden tanımlayan İdil Tarzi de tasarımları ve sürprizleriyle DHL Open’da olacak.
Program:

4 Mayıs Cuma
Juniorlar –Turnuva başlangıcı saat:13:00

5 Mayıs Cumartesi
Turnuva başlangıcı saat:10:00


6 Mayıs Pazar
Turnuva başlangıcı saat:12:00
Ödül töreni: 19:00

Haberin Devamı
YORUM YAZ