MENÜ

Devler Ligi aşkına

Galatasaray, bu akşam kadın ve çocuk taraftarları önünde ağırlayacağı Kasımpaşa'yı devirip, yarınki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini rahat bir şekilde beklemek istiyor

Devler Ligi aşkına

Türkiye Kupası’nda Bursaspor deplasmanında 5-2 kazanarak finale yükselen Galatasaray’da artık gözler lige çevrildi. Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmak için ligi ikinci sırada tamamlamaya kararlı. Bu yoldaki en büyük engellerden biri, zorlu Kasımpaşa mücadelesi. Üstelik Aslan, bu akşamki sınavda ateşli tribünlerinden yoksun kalacak. İlk kez kadın ve çocuk taraftarları önünde sahaya çıkacak. Galatasaray’ın tek hedefi, rakibini Arena’dan puansız göndermek. Yarın akşam oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesini rahat bir şekilde takip etmek. Eğer Siyah- Beyazlılar derbide puan kaybı yaşarsa, Mancini’nin öğrencileri Kasımpaşa galibiyetiyle birlikte haftayı ikinci sırada tamamlamış olacak.

Paşa’nın gözü 4.’lükte


Şota’nın ekibi ise Türk Telekom Arena’da rakibine kötü bir sürpriz yaparak, Avrupa Ligi konusunda iddialı konuma gelmek istiyor. Lacivert-Beyazlılar’ın, puan tablosunda üstünde yer alan Trabzonspor, Sivasspor ve Karabükspor’un alacağı sonuçlara göre dördüncü sıraya kadar yükselme ihtimali bulunuyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Koray, Telles, Veysel, Melo, Selçuk, Ceyhun, Sneijder, Umut

Kasımpaşa: İsaksson, Elyasa, Donk, Yalçın, İlhan, Adem, Castro, Tunay, Babel, Scarione, Malki

Saat: 19.00

Stat: TT Arena

Hakem: Cüneyt Çakır

Yayın: Lig TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ